Aparat zjarrfikës, 1kg pluhur

Aparat zjarrfikës, 1kg pluhur, (me bazë të rrumbullakët të zezë plastike),i aplikueshëm për përdorim në makina dhe anije.

Përshkrimi

0135178
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës, 1 kg pluhur

Aparat zjarrfikës, 1kg pluhur, lloji balonë, (me bazë të rrumbullaket të zezë plastike), i aplikueshëm për përdorim në makina dhe anije.

 
Karakteristikat
Kapaciteti 1 kg
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Ngjyra përfundimtare RAL 3000
Miratimet (certifikimet) CE, EN3
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni
Klasifikimi sipas EN 3 13A 34B C E
Pesha e përafërt bruto 2,20 kg
Dimensionet e përafërta 238,3 x 169,5 mm

30 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0