Çikrik automatikë me lekundës, për montim në mur, me matës dhe gyp zjarrëfikës 1"

Çikrik automatikë me lekundës, për montim në mur, me matës dhe gyp zjarrëfikës 1"

Përshkrimi

0139019
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Çikrik automatikë me lekundës, për montim në mur, me matës dhe gyp zjarrëfikës 1"

Çikrik automatikë me lekundës, për montim në mur, me matës dhe gyp zjarrëfikës 1" gati për përdorim, i çertifikuar sipas CE,& EN671-1:2000.

10 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out