Kuadër hidranti i pajisur me çikrik

Kuadër hidranti i pajisur me çikrik

Përshkrimi

MBK05-FC-BIG
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Kuadër hidranti i pajisur me çikrik

Kuadër hidranti i kompletuar me çikrik, me gyp me diameter 52mm, 8 deri 15bar.

Gypi është i lidhur me tel që nuk ndryshket dhe në të dy anët i pajisur me mbështjellës mbrojtës. Gjithashtu i kompletuar me lidhëse alumini Storz, valvulë këndore dhe ujëhedhës. Dimensionet (lartësi x gjatësi x thellsi) 700 x 630 x 180 mm.

9 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0