Kuader hidranti me varëse

Kuadër hidranti me varëse

Përshkrimi

ΚΧ06 - 002W9 - 00
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Kuadër hidranti me varëse

Kuadri i hidrantit me varëse, është i pajisur me gyp ujë me diametër 25mm (1/2") dhe gjatësi 15m. Kuadri i hidrantit përmban po ashtu ujëhedhës nga plastika, me rregullator me dimensione 25mm (MBK07 - UT - NZ12), me lidhëse dhe dy unaza shtrënguese.

Dimensionet ( lartësi x gjatësi x thellsi) 505 x 485 x 140 mm.

9 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0