Kuti plastike e dyfishtë

Kuti plastike e dyfishtë për dy lloje aparate zjarrfikëse 6kg/l dhe 2 kg CO2 (i përshtatshëm për autobusë,kamionë etj).

Përshkrimi

0132079
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Kuti plastike e dyfishtë

Kuti plastike e dyfishtë për dy lloje aparate zjarrfikëse 6kg/l dhe 2 kg CO2 (i përshtatshëm për autobusë,kamionë etj). Me dimensione: 71,5 x 54 x 27 cm.

4 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0