Manometer Φ23

Manometer Φ23

Përshkrimi

0121001
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Manometër Φ23

Manometër me vrimë testues, me O-unazë dhe filtër. Forcë të lartë, i papërshkueshëm nga uji dhe përformanc  të madhe në afat të gjatë, aplikacionet e presionit. Μ10x1 0-28 bar.

8 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0