Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-16 l solucion i klasiës F

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-16 l solucion i klasiës F, ndryshe i njohur edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal me valvulë automatike dhe me disk sigurie nga plasja, i certifikuar sipas CE dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4.

Përshkrimi

0501045
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-16 l solucion i klasiës F, për aplikim lokal

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-16 l solucion i klasiës F, ndryshe i njohur edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal me valvulë automatike dhe disk sigurie nga plasja, i certifikuar me CE dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4.

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmim

 
Karakteristikat
Kapaciteti11 - 16 l
Lënda shuarëseKimikat i lëngët - Solucion i klasës F
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Temperatura e operimit0°C deri 60°C
Ngjyra përfundimtareRAL 3000
Miratimet (certifikimet)CE

6 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0