Aparat për shuarjen e zjarrit, 1 kg pluhur ABC 40% - Standard

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në automjete, anije motorike dhe me vela, shtëpiza kampimi etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135211
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 1 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në automjete, anije motorike dhe me vela, shtëpiza kampimi etj.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohshme të shuarjes
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

 

 
Karakteristikat
Kapaciteti 1 kg
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Ngjyra përfundimtare RAL 3000
Miratimet (certifikimet) CE, EN 3
Të dhënat e paketimit 6 copë/pako
Klasifikimi sipas EN 3 8A 34B C
Pesha e përafërt bruto 2 kg
Dimensionet e përafërta 335 x 85 mm

28 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0