Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal me dy dalje

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit për aplikim lokal, p.sh. në pika karburanti etj.

Përshkrimi

0135026
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal me dy dalje

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit për aplikim lokal.

Karakteristikat bazike

▪ I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
▪ Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
▪ I pajisur me valvule per mbushje me gaz shtytës dhe dy valvula sferike sigurie 1/2"
▪ Disk shpërthyes (burst disc)

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj ndikimeve te jashtme.

 
Karakteristikat
Kapaciteti12 kg
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Ngjyra përfundimtareRAL 3000
Miratimet (certifikimet)CE
Të dhënat e paketimitKuti kartoni
Klasifikimi sipas EN 3A B C
Pesha e përafërt bruto18,60 kg
Dimensionet e përafërta535 x 190 mm

28 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0