Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me lidhëse siguruese me fileta

Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me një tegel saldimi dhe vlavulë automatike me disk sigurie kundër plasjes, CE e certifikuar,me lidhëse siguruese me fileta (lidhësja nuk është e përfshirë në çmim). I përshtatshëm për stacione gasi.

Përshkrimi

0135027
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim local, me lidhëse siguruese me fileta

Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me një tegel saldimi dhe vlavulë automatike me disk sigurie kundër plasjes, CE e certifikuar,me lidhëse siguruese me fileta (lidhësja nuk është e përfshirë në çmim).

I përshtatshëm për stacione gasi. Miratimet (certifikimet)CE

 
Karakteristikat
Kapaciteti 25 kg
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Ngjyra përfundimtare RAL 3000
Miratimet (certifikimet) CE
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni
Pesha e përafërt bruto 44,80 kg
Dimensionet e përafërta 627 x 270 mm

28 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0