Aparat zjarrfikës 50 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me lidhëse siguruese

Aparat zjarrfikës pluhur ABC 50 kg, me valvulë automatike, e certifikuar me CE,  me disk sigurues nga plasja dhe lidhëse siguruese me fileta 1/4" (lidhësja nuk është përfshirë në çmimi).

I përshtatshëm për pëdorim në stacione gasi.

Përshkrimi

0135092
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës 50 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me lidhëse siguruese

Aparat zjarrfikës pluhur ABC 50 kg, me valvulë automatike, e certifikuar me CE, me disk sigurues nga plasja dhe lidhëse siguruese me fileta 1/4" (lidhësja nuk është përfshirë në çmimi).

I përshtatshëm për pëdorim në stacione gasi.

 
Karakteristikat
Kapaciteti 50 kg
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Ngjyra përfundimtare RAL 3000
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni
Pesha e përafërt bruto 80,40 kg
Dimensionet e përafërta 902 x 320 mm

28 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0