Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l ujë

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarreve të klasës A si druri, letra, kashta, tekstili, plastika etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0501034
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l ujë

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarreve të klasës A si druri, letra, kashta, tekstili, plastika etj.

Karakteristikat bazike

I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohshme të shuarjes.
Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
Cilindri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
Brendia e cilindrit është e mbrojtur me një shtresë anti korrozive.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC.

 
Karakteristikat
Kapaciteti 6 l
Lënda shuarëse Ujë
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Temperatura e operimit 0°C deri 60°C
Ngjyra përfundimtare RAL 3000
Miratimet (certifikimet) CE, EN3, MARINE
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni
Klasifikimi sipas EN 3 8A
Koha mesatare e zbrazejs 28 s
Dimensionet e përafërta 550 x 160 mm

11 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0