Aparat për shuarjen e zjarrit, 25 l shkumë

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në pika karburanti, fabrika të përpunimit të letrës, në fabrika të prodhimit të plastikës dhe tekstilit, zdrukthëtari, etj.

Përshkrimi

0135085
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës, 25 l shkumë, i transportueshëm me rrota

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në pika karburanti, fabrika të përpunimit të letrës, në fabrika të prodhimit të plastikës dhe tekstilit, zdrukthëtari, etj.

Karakteristikat bazike

 Cilindri është i mbuluar me një shtresë ngjyre të qëndrueshme
 Tub me gjatësi prej 5m, që përfundon me një fiskajë për drejtim të lehtë të lëndës për shuarjen e zjarrit.
 Valvulë me mekanizëm për ndërrim të sigurt të manometrit.
 Rrota e tretë në pjesën e përparme mundëson transport dhe përdorim të lehtë.
 Mirëmbajtje e lehtë dhe operim i besueshëm.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 1866.

Aparati është i pajisur me manometër dhe valvulë sigurie që mundëson ndërrimin e manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës apo lëndën për shuarjen e zjarrit. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti25 l
Lënda shuarëseShkumë AFFF 916
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Temperatura e operimit0°C deri +49°C
Ngjyra përfundimtareRAL 3000
Miratimet (certifikimet)CE, EN 1866, MARINE
Të dhënat e paketimitKuti kartoni
Klasifikimi sipas EN 3A IIB
Koha mesatare e zbrazejs125,00 s
Pesha e përafërt bruto55,00 kg
Dimensionet e përafërta950 x 570 x 550 mm

11 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0