Panel një zonal për detektimin e zjarrit

Panel një zonal për detektimin e zjarrit

Përshkrimi

0142024
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Panel një zonal për detektimin e zjarrit

Panel një zonal për detektimin e zjarrit me bateri, sinjal optik dhe buton për aktivizimin e sistemit.

16 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0