Lidhëse për mbushjen e AZ për aplikim lokal 6-12 kg, me një dhe dy dalje

Lidhëse për mbushjen e aparateve zjarrfikëse për aplikim lokal 6-12 kg, me një dhe dy dalje

Përshkrimi

0113014
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Lidhëse për mbushjen e aparateve zjarrfikëse për aplikim lokal 6-12 kg, me një dhe dy dalje

Lidhëse për mbushjen e aparateve zjarrfikëse për aplikim lokal 6-12 kg, me një dhe dy dalje, pajisur me mbushës (Kodi: MBK06-IS-CLUTCH3-12) ose e lidhur për tub të aparateve zjarrfikëse 3-12 kg .


Compare 0