Valvulë për AZ 6-12kg / 6-9l, pluhur / shkumë

Valvulë për aparate për shuarjen e zjarri me pluhur 6-12kg dhe shkumë 6-9l

Përshkrimi

0119023
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Valvulë për aparate për shuarjen e zjarit 6-12kg / 6-9l, pluhur / shkumë

Valvulë për aparat zjarrfikës, pluhur / shkumë me hyrje 30 x 1,5mm, dalje 1/4", me manometër dhe mekanizëm sigurie. Filetat e manometrit M 10 x 1, presioni 18 bar (600C), presioni testues 27 bar.

17 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0