Valvulë për mbushje me ajër

Valvulë për mbushje me ajër

Përshkrimi

0111000
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Valvulë për mbushje me ajër

Për aparata zjarrfikës për aplikim lokal dhe aparata zjarrfikës për montim në tavan.

2 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0