Kuader hidranti me derë te tejdukshme PVC, e sigurt nga perplesjet

Kuader hidranti me derë te tejdukshme PVC, e sigurt nga perplasjet

Kuader hidranti me derë te tejdukshme PVC, e sigurt nga perplasjet

Përshkrimi

0132004
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Kuader hidranti me derë te tejdukshme PVC, e sigurt nga perplasjet

Adapter për ventil këndore dhe rrjetë mbrojtëse, çertifikuar sipas EN671-2: 2001 (UNI45). Gypi mund të porositet ndaras. Dimensionet ( lartësi x gjatësi x thellsi) 520 x 450 x 195 mm.

16 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj