Kuader hidranti me derë te tejdukshme PVC, e sigurt nga perplasjet

Kuadër hidranti me derë te tejdukshme PVC, e sigurt nga përplasjet

Përshkrimi

0132005
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Kuadër hidranti me derë te tejdukshme PVC, e sigurt nga përplasjet

Adapter për ventil këndore dhe rrjetë mbrojtëse, çertifikuar sipas EN671-2: 2001 (UNI45). Gypi mund të porositet ndaras. Dimensionet ( lartësi x gjatësi x thellsi) 520 x 450 x 195 mm.

16 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0