Aparat zjarrfikës, 1kg pluhur I ri

Aparat zjarrfikës, 1kg pluhur

Aparat zjarrfikës, 1kg pluhur, (me bazë të rrumbullakët të zezë plastike),i aplikueshëm për përdorim në makina dhe anije.

Përshkrimi

0135178
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës, 1 kg pluhur

Aparat zjarrfikës, 1kg pluhur, lloji balonë, (me bazë të rrumbullaket të zezë plastike), i aplikueshëm për përdorim në makina dhe anije.

 
Karakteristikat
Kapaciteti1 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 313A 34B C E
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN3
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto2,20 kg
Dimensionet e përafërta238,3 x 169,5 mm
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

30 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0