Aparat për shuarjen e zjarrit me Aerosol

Aparat për shuarjen e zjarrit me AEROSOL i një lloji të veçantë.

Përshkrimi

0135237
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit me AEROSOL

Aparati zjarrfikës portatiiv më i vogëli në botë i llojit Aerosol:

- I gjeneratës së re
- I 'zgjuar'
- I pastër
- Lëndë ekonomike për shuarjen e zjarrit
- I lehtë për tu përdorur
- Aparati zjarrfikës nuk është nën presion
- Nuk ka nevojë për mirëmbajtje vjetore
- Nuk lë njolla pas shuarjes së zjarrit
- Miqësor ndaj ambientit
- Produkt i sigurtë dhe i besueshëm
- CE i certifikuar

Është zgjidhje e përshtatshme dhe e besueshme për shuarjen e zjarrit në shtëpi, anije, vende pune, etj.

 
Karakteristikat
Klasifikimi sipas EN 3B C E
NgjyraRAL 3000
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

30 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0