Aparat autonom i frymëmarrjes, Fenzy Aeris Airline Plus SCBA

Aparat autonom i frymëmarrjes, Fenzy Aeris Airline Plus SCBA

Aparat autonom i frymëmarrjes i dizajnuar për operacione afatgjata. Mund të përdoret me cilindër ose lidhet me një burim të jashtëm të furnizimit më ajër. Është shumë i rehatshëm, i përkryer dhe i gjithanshëm, përdoruesit i ofron një mbrojtje totale të trakteve të frymëmarrjes.

Përshkrimi

1816371
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

- +

 
Përshkrimi

Aparat autonom i frymëmarrjes, Fenzy Aeris Airline Plus SCBA

Versioni standard përfshin alarmin, maskën të madhësisë së mesme "panorama" me shirita koke nga silikoni "Fenzy Zenith", valvulë automatike të mushkërive, pa cilindër. Është i dizajnuar në përputhje me EN137:2006, tipi 2.

Karakteristikat kryesore

 • Shpinorja është e punuar nga materiale jo metalike, ergonomike dhe vetëshuarse
 • Ka tre mbajtës si dhe një pikë për litar shpetimi
 • Jastekë termo të ngjeshur të rehatshëm, mbi supe dhe shiratat e rripit
 • Shpërndarje e përsosur peshës së aparatit në ije dhe supe
 • Kompatibil me një gamë të plotë të bombolave me ajër të komprimuar të cert. sipas EN nga 4L/200 bar deri në 9L/300 bar
 • Reduktues me një dalje të dytë përdorimi
 • Shirita flouroshent mbi shiritat e qëndrushëm ndaj zjarrit mbi supe
 • Reduktues i PL/PM me ventil sigurues
 • Bypass button në automatin e mushkrive
 • Pajisje për kyqje automatike të cilindrit të ajrit të aparatit të frymëmarrjes dhe alarm të integruar

Rekomandimet në industritë / përdorimi

 • Kimike
 • Ndërtimtari
 • Zjarrfikje
 • Prodhimtari
 • Miniera
 • Varjave dhe gasrave
 • Çelik dhe metale
 • Shërbime komunale

Rreziqet

 • Grimcat ajrore
 • Rreziqet biologjike
 • Kimike
 • Hapësira të mbyllura
 • Kontaminime
 • Gasra, avuj, tym

Karakteristika
Numri i artikullit
1816371
Certifikimet (miratimet)EN137: 2006 Lloji 2, ISO 9001
për përdorim detare SOLAS, MSC dhe MED
Pesha totale e aparatit komplet,pa cilindër 4,65 kg
Parzmorjame rripa të termokompresuar, jastekë
të përshtatshëm në shpatulla dhe shirita të rripit.
ShpinorjaNga materiale jo metalike, ergonomike dhe vetëshuarse
Presioni i cilindrit
200 ose 300 bar
Pres. mesatar dhe rrjedhja max në reduktues7.5 bars; >1200 l/min
Konsumi dhe aktivizimi i alarmit akustikKonsumim ajri

5 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj