Aparat autonom i frymëmarrjes Fenzy Aeris Mini SCBA

Aparat autonom i frymëmarrjes i dizajnuar për operacione afatshkurtra. Mund të jetë i lidhur me një burim të jashtëm furnizimi me ajër për intervenime të gjata. I lehtë, i rehatshëm i dizajnuara për përdorim të shpejtë duke i dhënë përdoruesit të fundit  një rehati të shkëlqyer dhe siguri të frymëmarrjes.

Përshkrimi

1815326
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat autonom i frymëmarrjes Fenzy Aeris Mini SCBA

Karakteristikat kryesore

 • Shpinorja nga materiale jo metalike, ergonomike dhe vetëshuarse
 • Ka tre mbajtës si dhe një pikë për litar shpetimi
 • Jastekë termo të ngjeshur të rehatshëm, mbi supe dhe shiratat e rripit
 • Shpërndarje e përsosur peshës së aparatit në ije dhe supe
 • Kompatibil me një gamë të plotë të bombolave me ajër të komprimuar të cert. sipas EN nga 4L/200 bar deri në 9L/300 bar
 • Reduktues me një dalje të dytë përdorimi
 • Shirita flouroshent mbi shiritat e qëndrushëm ndaj zjarrit mbi supe
 • Reduktues i PL/PM me ventil sigurues
 • Bypass button në automatin e mushkrive
 • Pajisje për kyqje automatike të cilindrit të ajrit të aparatit të frymëmarrjes dhe bilbil alarmi të integruar


Rekomandimet në industritë / përdorimi

 • Kimike
 • Ndërtimtari
 • Zjarrfikje
 • Prodhimtari
 • Miniera
 • Varjave dhe gasrave
 • Çelik dhe metale
 • Shërbime komunale

Rreziqet

 • Grimcat ajrore
 • Rreziqet biologjike
 • Kimike
 • Hapësira të mbyllura
 • Kontaminime
 • Gasra, avuj, tym

Karakteristika
Numri i artikullit
1815326
Certifikimet (miratimet)EN 402, ISO 9001
Pesha5.5 kg (standard version)
Kohëzgjatjaprej 10 deri 15 min, varsisht nga volumi
 i ajrit në cilindër
Presioni200 ose 300 bar
Aktivizimi dhe intensiteti i alarmit akustik
55 bar 90 dBA

5 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0