Aparat autonom i frymëmarrjes Fenzy Aeris Marine SCBA

Aparat autonom i frymëmarrjes Fenzy Aeris Marine SCBA

Aparat autonom i  frymëmarrjes i  projektuar për përdorim në anije, ku pajisjet e tilla janë të detyrueshme. Është një pajisje e përshtatshme për përdorues që mundëson frymëmarrje të sigurt dhe të rehatshme. Është e projektuar në përputhje me standardet MED,  SOLAS dhe EN 137, tipi 2.

Përshkrimi

1814453
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

- +

 
Përshkrimi

Aparat autonom i frymëmarrjes Fenzy Aeris Marine SCBA

Versioni standard përfshin alarmin, maskë të madhësisë së mesme "Biomask" me shirita koke nga silikoni "Fenzy Zenith", valvulë automatike të mushkrive, pa cilinder.Është i dizajnuar në përputhje me EN137: 2006, tipi 2.

Karakteristikat kryesore

 • Shpinorja nga materiale jo metalike, ergonomike dhe vetëshuarse
 • Ka tre mbajtës si dhe një pikë për litar shpetimi
 • Jastekë termo të ngjeshur të rehatshëm, mbi supe dhe shiratat e rripit
 • Shpërndarje e përsosur peshës së aparatit në ije dhe supe
 • Kompatibil me një gamë të plotë të bombolave me ajër të komprimuar të cert. sipas EN nga 4L/200 bar deri në 9L/300 bar
 • Reduktues me një dalje të dytë përdorimi
 • Shirita flouroshent mbi shiritat e qëndrushëm ndaj zjarrit mbi supe
 • Reduktues i PL/PM me ventil sigurues
 • Bypass button në automatin e mushkrive
 • Pajisje për kyqje automatike të cilindrit të ajrit të aparatit të frymëmarrjes dhe bilbil alarmi të integruar


Rekomandimet në industritë / përdorimi

 • Kimike
 • Ndërtimtari
 • Zjarrfikje
 • Prodhimtari
 • Miniera
 • Varjave dhe gasrave
 • Çelik dhe metale
 • Shërbime komunale

Rreziqet

 • Grimcat ajrore
 • Rreziqet biologjike
 • Kimike
 • Hapësira të mbyllura
 • Kontaminime
 • Gasra, avuj, tym

Karakteristika
Numri i artikullit
1814453
Certifikimet (miratimet)EN 137:2006 Lloji 2, për përdorim detare (SOLAS,
MSC dhe MED) CE0194/0060 referenca nga
forcat e NATO-s
Pesha totale e aparatit komplet,pa cilindër4,10 kg
ParzmorjaRripa dhe kopsa vetëshuarse për rregullim të shpejtë
ShpinorjaNga materiale jo metalike, ergonomike dhe vetëshuarse
Presioni i cilindrit
200 ose 300 bar
Pres. mesatar dhe rrjedhja max në reduktues7.5 bars; >1200 l/min
Konsumi dhe aktivizimi i alarmit akustikKonsumim ajri

5 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj