Kuti e ndihmës së parë DIN 13157 I ri

Kuti e ndihmës së parë DIN 13157

Kuti nga plastika ABS, e qëndrueshme në thyerje, me puthitës gome dhe mbajtës për montim në mur. E pajisur me pllaka transparente për të mbrojtur pjesët e brendshme, ndarje të ndryshueshme, me mbyllës.

Përmasat: 310 x 130 x 210 mm

Në çmim është përfshirë TVSH 8%.

Përshkrimi

0082102
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Përdorimi

Kutia e ndihmës së parë, me përmasa 310 x 130 x 210 mm, është e punuar nga plastika ABS, e cila është e qëndrueshme në thyerje. Është e pajisur me puthitës gome, me mbajtës për montim në mur, pllaka transparente për të mbrojtur pjesët e brendshme me mundësi të ndarjeve të ndryshme dhe me mbyllës.

Është e certifikuar sipas standardit DIN 13157, i cili është i zbatueshëm për kuti të ndihmës së parë për përdorim në objekte administrative dhe tregtimi me 1 - 50 të punësuar, në objekte prodhimi dhe përpunimi me 1 - 20 të punësuar si dhe kantiere ndërtimi me 1 - 10 të punësuar.

Përmbajtja e kutisë së ndihmës së parë

1 x Shirit ngjitës (flaster-leukoplast) DIN 13019 – A, me dim. 5m x 2,50cm
1 x Set që përbehet nga 8 fasha vetë ngjitëse DIN 13019-E, me dimensione 10 cm x 6cm, të paketuara në një qese plastike, të mbyllura me presion

1 x Set në qese plastike të mbyllur me presion, përbëhet nga:

4 x fasha vetëngjitëse për majat e gishtave
4 x kompresa sterile DIN 13019-E, 12cm x 2cm
4 x fasha emergjente 1,9cm x 7,2cm
8 x fasha emergjente 2,5cm x 7,2cm

1 x Fashë DIN 13151 - S, sterile të paketuara veçmas
3 x Fashë DIN 13151 - M, sterile të paketuara veçmas
1 x Fashë DIN 13151 - L, sterile të paketuara veçmas
1 x Fashë e gjerë 60cm x 80cm DIN 13152 A, sterile e paketuar veçmas
3 x Kompresa 10cm x 10cm, sterile të paket. në pako nga dy copë
2 x Kompresa për sy 5,6cm x 7,2cm, sterile të paketuara veçmas
1 x Kompresë e ftohtë emergjente (Ice-Pack)
1 x Mbulesë shpëtimi izotermike 160cm x 210cm, ngj. argjendi/ari
2 x Bandazhe DIN 61634-FB 6 6cm, e celofanuar
2 x Bandazhe DIN 61634-FB 8 8 cm, e celofanuar
2 x Shami trekëndësh DIN 13168-D, push
1 x Gërshërë DIN 58279-B 190
2 x Qese me dim. 30 x 40 cm, me mbyllës me presion
1 x Komplet shami pushi, 5 copë me dim. 20 x 30cm
1 x Qese prej 4 palë dorezash nga vinili, sipas DIN EN 455-1 dhe DIN EN 455-2
1 x Udhëzues lidhur me dhënien e ndihmës së parë në rast aksidentesh

1 produkt tjetër në të njëjtën kategori

Krahaso 0