Kompresor portativ CTC-100E1

Kompresori mobil CTC-100 i COMP TRADE është kompakt në dizajn, i fuqishëm në punë dhe veçanërisht i lehtë për t'u përdorur. Cilësia e ajrit sipas DIN 3188, EN 12021: 2014 është i lehtë për tu marrë me vete.

Përshkrimi

CTC100E1
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Kompresori mobil CTC-100 i COMP TRADE është kompakt në dizajn, i fuqishëm në punë dhe veçanërisht i lehtë për t'u përdorur. Cilësia e ajrit sipas DIN 3188, EN 12021: 2014 është i lehtë për tu marrë me vete.


Modeli CTC-100E1 CTC-100E1 CTC-100E3 CTC-100P
Kapaciteti [l/min] 80 100 100 100
Shpejtësia [rr/m] 2250 2800 2800 2800
Dimensionet [mm] 730×370×400 730×370×400 730×370×400 730×370×400P
Pesha [kg] 45 45 45 43
Fuqia e eletromotorit [kW] 2,2 3 3 4

Për më shumë inforamata, vizito COMP TRADE GmbH.

1 produkt tjetër në të njëjtën kategori

Krahaso 0