Çelës i madh për lidhëse Storz 2 1/2” - 3” I ri

Çelës i madh për lidhëse Storz 2 1/2” - 3”

Çelës i madh për lidhëse Storz 2 1/2” - 3”

Përshkrimi

0134023
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Çelës i madh për lidhëse Storz  2 1/2” - 3”

Çelës i madh për lidhëse Storz  2 1/2” - 3”, për hidrante dhe cilindra me presion të lartë.

3 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0