Çizme peshkatarësh NYLON

Çizme peshkatarësh NYLON

Përshkrimi

SBN01
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Çizme peshkatarësh NYLON

EN340, EN343

Në sajë të një pëlhure të veshur me një shtresë me cilësi të lartë, edhe kur të shtypet nuk lë gjurmë të bardhë (shkumës). Çizmet e peshkatarit nga najloni janë një zgjidhje e mirë për peshkatarë dhe gjuetarë. Versioni i maskuar është gjithashtu në dispozicion (SBN01CAM).

Falë qepjeve të salduara në të dy anët me një frekuencë të lartë, ne ju ofrojmë një produkt me cilësi të lartë.

Materiali: Oxford Nylon 210D

Ngjyra: Ulliri e çelët, Ulliri e errët

Madhësitë: 39 - 48

 

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0