Çizme të gjata të peshkatarve

Çizme të gjata të peshkatarve

Përshkrimi

WRN02CAM
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Çizme të gjata të peshkatarve

EN340, EN343

 

Në sajë të një pëlhure të veshur me një shtresë me cilësi të lartë, edhe kur të shtypet nuk lë gjurmë të bardhë (shkumës). Çizmet e peshkatarit nga najloni janë një zgjidhje e mirë për peshkatarë dhe gjuetarë.

 

Materiali: Oxford Nylon 210D

Ngjyra: Kmufluara ulliri e çelët, ulliri e errët

Madhësit: 39 - 48

 

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0