Dyer zjarrduruese, me dy krahë 60' (900+900) x 2.150 mm I ri

Derë dykrahëshe rezistente ndaj zjarrit 60 min, (900+00) x 2.150 mm

Derë dy krahëshe rezistente ndaj zjarrit 60 min, (900+900) x 2.150 mm, e certifikuar sipas EN 1634-1

Përshkrimi

0147012
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Derë dy krahëshe rezistente ndaj zjarrit 60 min, (900+900) x 2.150 mm

Të dhëna të përgjithshme për dyert dy krahëshe rezistente ndaj zjarrit

Dyert të janë me kornizë në të tre anët. Nuk janë të montuara.
Me mekanizëm të integruar për të siguruar mbyllje të rregullt të derës.

Të gjitha dyert me koeficient rezistence prej 60 min, janë të certifikuara sipas standardit më të fundit të Bashkimit Evropian EN 1634-1. Certifikimi i tyre është bërë nga CSI, Organ i Akredituar ndërkombëtar për këtë sektor.

Të dhënat detaje dhe specifikat

 • Trashësia e gjithëmbarshme e krahut të derës është 60 mm, e punuar nga dy shtresa të jashtme nga çeliku me trashësi 0,8 mm, pjesa e brendshme është e mbushur me një material jo të ndezshëm dhe me densitet shumë të lartë.
 • Korniza e derës është e punuar nga çeliku me trashësi 1,5 mm
 • Mbyllja me çelës
 • Dorezë të sigurie me ngjyrë të zezë
 • E pajisur dy bagllamë, na e cila njëra me një sustë për të rikthyer derën (mbyllur krahun)
 • Pllaka të përforcuara për vendosjen e një doreze - shufre paniku (opcionale)
 • Puthitës gome termoekspandues me trashësi 28 mm për puthitje shtesë dhe më të mirë
 • Pllakë metalike me të dhëna mbi certifikimin e derës
 • Ngjyrë mbrojtëse me bazë ujore (ekologjike), ngjyra standarde RAL 7035 gri e çelur

Karakteristikat & detajet

 • Pesha e dyerve me koeficient 60 min është 35 kg/m2, kurse e atyre me koeficient rezistence prej 120 min është 35 kg/m2.
 • Secila derë vjen me instruksione për instalim dhe certifikatë

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0