Derë njëkrahëshe rezistente ndaj zjarrit 60 min, 800 x 2.150 mm I ri

Derë njëkrahëshe, 60 min rezistente ndaj zjarrit, dim. 800 x 2.150 mm

Derë njëkrahëshe, 60 min rezistente ndaj zjarrit, dim. 800 x 2.150 mm EN 1634-1.

Përshkrimi

0147000
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Derë njëkrahëshe, 60 min rezistente ndaj zjarrit, dim. 800 x 2.150 mm EN 1634-1

Të dhëna të përgjithshme për dyert rezistente ndaj zjarrit

po dy krahëshe me koeficient rezistence prej 60 min, janë të certifikuara sipas standardit më fundit të Bashkimit Evropian EN 1634-1. Certifikimi i tyre është bërë nga CSI, Organ i Akredituar ndërkombëtar për këtë sektor.. 

Të dhënat detaje dhe specifikat

 • Trashësia e gjithëmbarshme e krahut të derës është 60 mm, e punuar nga dy shtresa të jashtme nga çeliku me trashësi 0,8 mm, pjesa e brendshme është e mbushur me një material jo të ndezshëm dhe me densitet shumë të lartë.
 • Korniza e derës, çelik me trashësi 1,5 mm
 • Mbyllja me çelës
 • Dorezë të sigurie me ngjyrë të zezë
 • E pajisur dy bagllamë, na e cila njëra me një sustë për të rikthyer derën (mbyllur krahun)
 • Pllaka të përforcuara për vendosjen e një doreze - shufre paniku (opcionale)
 • Puthitës gome termoekspandues me trashësi 28 mm për puthitje shtesë dhe më të mirë
 • Pllakë metalike me të dhëna mbi certifikimin e derës
 • Ngjyrë mbrojtëse me bazë ujore (ekologjike), ngjyra standarde RAL 7035 gri e çelur

Karakteristikat & detajet

 • Pesha e dyerve me koeficient 60 min është 35 kg/m2, kurse e atyre me koeficient rezistence prej 120 min është 35 kg/m2.
 • Secila derë vjen me instruksione për instalim dhe certifikatë
 • Dimensionet e dhëna janë dimensionet e ponitimit (nga muri në mur).
 
Karakteristikat
Dimensionet (L x H)800 x 2.150 mm
Koeficienti i rezistencës ndaj zjarrit60 min
Miratimet (certifikimet)EN 1634-1
ReversibilePO
MontimiMe vida ose varëse
Krahu i derësNë të dy anët shtresa çeliku me trashësi 0,8 mm
Pesha e derës35 kg/m²

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0