Derë njëkrahëshe rezistente ndaj zjarrit 60 min, 1.000 x 2.150 mm I ri

Derë njëkrahëshe rezistente ndaj zjarrit 60 min, 1.000 x 2.150 mm

Derë një krahëshe rezistente ndaj zjarrit 60 min, 800 x 2.150 mm e certifikuar sipas EN 1634-1.

Përshkrimi

0147010
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Derë njëkrahëshe rezistente ndaj zjarrit 60 min, 1.000 x 2.150 mm

Të dhëna të përgjithshme për dyert rezistente ndaj zjarrit

Të gjitha dyert një apo dy krahëshe me koeficient rezistence prej 60 min, janë të certifikuara sipas standardit më fundit të Bashkimit Evropian EN 1634-1. Certifikimi i tyre është bërë nga CSI, Organ i Akredituar ndërkombëtar për këtë sektor.. 

Të dhënat detaje dhe specifikat

 • Trashësia e gjithëmbarshme e krahut të derës është 60 mm, e punuar nga dy shtresa të jashtme nga çeliku me trashësi 0,8 mm, pjesa e brendshme është e mbushur me një material jo të ndezshëm dhe me densitet shumë të lartë.
 • Korniza e derës, çelik me trashësi 1,5 mm
 • Mbyllja me çelës
 • Dorezë të sigurie me ngjyrë të zezë
 • E pajisur dy bagllamë, na e cila njëra me një sustë për të rikthyer derën (mbyllur krahun)
 • Pllaka të përforcuara për vendosjen e një doreze - shufre paniku (opcionale)
 • Puthitës gome termoekspandues me trashësi 28 mm për puthitje shtesë dhe më të mirë
 • Pllakë metalike me të dhëna mbi certifikimin e derës
 • Ngjyrë mbrojtëse me bazë ujore (ekologjike), ngjyra standarde RAL 7035 gri e çelur

Karakteristikat & detajet

 • Pesha e dyerve me koeficient 60 min është 35 kg/m2, kurse e atyre me koeficient rezistence prej 120 min është 35 kg/m2.
 • Secila derë vjen me instruksione për instalim dhe certifikatë
 • Dimensionet e dhëna janë dimensionet e onitimit (nga muri në mur).
 
Karakteristikat
Dimensionet (L x H)1.000 x 2.150 mm
Koeficienti i rezistencës ndaj zjarrit60 min
Miratimet (certifikimet)EN 1634-1
ReversibilePO
MontimiMe vida ose varëse
Krahu i derësNë të dy anët shtresa çeliku me trashësi 0,8 mm
Pesha e derës35 kg/m²

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0