Dyer zjarrduruese dykrahëshe 120' (900+900) x 2.050 mm I ri

Derë dykrahëshe rezistente ndaj zjarrit 120 min, (900+900) x 2.050 mm

Derë dykrahëshe rezistente ndaj zjarrit 120 min, (900+900) x 2.050 mm

Përshkrimi

0147110
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Derë dykrahëshe rezistente ndaj zjarrit 120 min, (900+900) x 2.050 mm

Karakteristikat  
Numri i artikullit0147110
Koeficienti i rezistencës ndaj zjarrit
120 min
Miratimet (certifikimet)EN 1634-1
Trashësia e derës (krahut)60 mm
Pesha e derës45 kg/m²
Karakteristikat tjeraNë të dy anët shtresa çeliku me trashësi 0,8 mm
Mbushja në mes të shtresave të çelikta
Material jo i ndezshëm me densitet të lartë
Mbyllja e derësMe çelës
Mekanizëm (sustë) për rikthim/mbyllje te derës
Po
MontimiMe vida ose varëse

Informata të përgjithëshme lidhur me dyert rezistente ndaj zjarrit

Dyert dykrahëshe rezistente ndaj zjarrit, janë në dispozicion me këto dimensione: (900+500) x 2.150 mm, (900+900) x 2.150 mm, (1000+500) x 2.150 mm, (800+800) x 2.150 mm, (900+500) x 2.050 mm, (1000+500) x 2.050 mm, (800+800) x 2.050 mm, (900+900) x 2.050 mm, (1.000+1.000) x 2.150 mm, (1.000+1.000) x 2.050 mm, me ngjyrë RAL 7035. Sipas porosisë, mund të punohen edhe me dimensione tjera.

Dyert rezistente ndaj zjarrit, një apo dykrahëshe, janë të certifikuara në harmoni me standardet më të fundit të Bashkimit Evropian EN 1634-1.

Të dhënat detaje dhe specifikat

Trashësia e gjithmbarshme e krahut të derës është 60 mm, e punuar nga dy shtresa të jashme nga çeliku me trashësi 0,8mm , derisa në pjesën e brendëshme është e mbushur me një material jo të ndezshëm dhe me densitet shumë të lartë.

  • Korniza e derës, çelik me trashësi 1,5 mm
  • Mbyllja me çelës
  • Dorezë të sigurie me ngjyrë të zezë
  • Nga dy bagllamë për secilin krah, nga të cilat njëra e pajisur me një sustë për ta rikthyer derën (mbyllur krahun)
  • Pllaka të përforëcuara për vedosjen e nje doreze - shufre paniku (opcionale)
  • Puthitës gome termoekspandues me trashësi 28 mm për puthitje shtesë dhe më të mirë
  • Plaketë metalike me të dhëna mbi certifikimin e derës
  • Ngjyrë mbrojtëse me bazë ujore (ekologjike), ngjyra standarde RAL 7035 gri e çelur


Karakteristikat & detajet

Pesha e dyerve me koeficinet të rezistencës ndaj zjarrit prej 60 min, është 35 kg/m2, kurse të atyre me koeficinet të rezistencës ndaj zjarrit prej 120 min, është 45 kg/m2. Së bashku me dyer keni edhe instruksionet për instalim dhe vërtetim lidhur me dimensionet e sakëta (nga muri në mur).

5 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0