Aparat për shuarjen e zjarrit, 5kg dyoksid karboni (CO2) I ri

Aparat për shuarjen e zjarrit, 5kg dyoksid karboni (CO2)

Aparat zjarrfikës 6 kg dyoksid karboni, me lartësi 665mm.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135162
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 5 kg dyoksid karboni

Përdorimi

Është i përshtatshëm për përdorim në dyqane bojrash, industri energjetike, salla industriale dhe kudo ku përdorimi i pluhurit për shuarjen e zjarrit nuk është i rekomanduar për shkak të pranisë së pajisjeve të ndjeshme ndaj pluhurit dhe papastërtive. Aparati për shuarjen e zjarrit pas përdorimit nuk lë mbetje.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes.
 I pajisur me fiskajë dhe dorezë druri për të parandaluar krijimin e elektricitetit statik.
 Cilindëri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. 

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti5 kg
Lënda shuarëseDyoksid karboni (CO2)
Klasifikimi sipas EN 3113B
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN 3, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes30,00 s
NgjyraRAL 3000, RAL 7037
Pesha e përafërt bruto17,50
Dimensionet e përafërta665 x 152 mm
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

7 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0