Aparat për shuarjen e zjarrit, 10 kg dyoksid karboni (CO2) I ri

Aparat për shuarjen e zjarrit, 10 kg dyoksid karboni (CO2)

Është i përshtatshëm për përdorim në energjetikë, industrinë petrokimie dhe kimike për sigurimin nga zjarri të magazinave me produkte të ndezshme të lëngëta dhe gazta.

Përshkrimi

0129000
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 10 kg dyoksid karboni (CO2)

Përdorimi

Është i përshtatshëm për përdorim në energjetikë, industrinë petrokimike dhe kimike për sigurimin nga zjarri të magazinave me produkte të ndezshme të lëngëta dhe gazta.

Karakteristikat bazike

 Cilindri është i mbuluar me një shtresë ngjyre të qëndrueshme
 Tub EPDM me gjatësi prej 5m, që përfundon me një fiskajë për drejtim të lehtë të lëndës për shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje e lehtë dhe operim i besueshëm.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 1866.

 
Karakteristikat
Kapaciteti10 kg
Lënda shuarëseDyoksid karboni (CO2)
Klasifikimi sipas EN 370 B
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)99/36/EC(π), EN 1964-1, ISO 9809-1
Koha mesatare e zbrazjes40,00 s
NgjyraRAL 3000, RAL 7037
Pesha e përafërt bruto50,00 kg
Dimensionet e përafërta1200 x 350 x 550 mm
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

7 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0