Aparat zjarrfikës 10 kg (7,5 l) dyoksid karboni (CO2) I ri

Aparat zjarrfikës 10 kg (7,5 l) dyoksid karboni (CO2)

Është i përshtatshëm për përdorim në energjetikë, industrinë petrokimie dhe kimike për sigurimin nga zjarri të magazinave me produkte të ndezshme të lëngëta dhe gazta.

Përshkrimi

0129004
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës 10 kg (7,5 l) dyoksid karboni (CO2)

Aplikimi

Është i përshtatshëm për përdorim në energjetikë, industrinë petrokimie dhe kimike për sigurimin nga zjarri të magazinave me produkte të ndezshme të lëngëta dhe gazta.

Karakteristikat bazike

 Cilindri është i mbuluar me një shtresë ngjyre të qëndrueshme
 Tub EPDM me gjatësi prej 5m, që përfundon me një fiskajë për drejtim të lehtë të lëndës për shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje e lehtë dhe operim i besueshëm.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 1866.

 
Karakteristikat
Kapaciteti10 kg (2x5)
Lënda shuarëseDyoksid karboni
Klasifikimi sipas EN 370 B
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)99/36/EC, CE, Marine
Koha mesatare e zbrazjes35 s
NgjyraRAL 3000, RAL 7037
Pesha e përafërt bruto59,80 kg
Dimensionet e përafërta1250 x 605 x 450 mm
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

7 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0