Dyqanet tona

Produktet tona mund t'i gjeni tek ne në Albkos International ose në dyqanet e BAU MARKET dhe CAMA BAU në lokacionet në vijim:

Emri dyqanitAdresa e dyqanitOrari i punës
Albkos Safety Sh.p.k. Rr. e Pejës nr. 26 12000 Fushë Kosovë

Telefoni: +383 (38) 534653
Fax: +383 (38) 534653
Emaili: [email protected]

E hënë:  08:00 - 17:00

E martë:  08:00 - 17:00

E mërkurë:  08:00 - 17:00

E enjte:  08:00 - 17:00

E premte:  08:00 - 17:00

BAU MARKET [Veternik] Magj. Prishtinë - Ferizaj 10000 Prishtinë [Veternik]

E hënë:  07:00 - 19:30

E martë:  07:00 - 19:30

E mërkurë:  07:00 - 19:30

E enjte:  07:00 - 19:30

E premte:  07:00 - 19:30

E shtunë:  07:00 - 19:30

E diel:  08:00 - 16:00

BAU MARKET [F. KOSOVË] Rr. Nënë Tereza 12000 Fushë Kosovë

E hënë:  07:00 - 19:30

E martë:  07:00 - 19:30

E mërkurë:  07:00 - 19:30

E enjte:  07:00 - 19:30

E premte:  07:00 - 19:30

E shtunë:  07:00 - 19:30

E diel:  08:00 - 16:00

BAU MARKET [DRENAS] Rr. Adem Jashari 13000 Drenas

E hënë:  07:00 - 19:30

E martë:  07:00 - 19:30

E mërkurë:  07:00 - 19:30

E enjte:  07:00 - 19:30

E premte:  07:00 - 19:30

E shtunë:  07:00 - 19:30

E diel:  08:00 - 16:00

BAU MARKET [FERIZAJ] Rr. Kadri Zeka 70000 Ferizaj

E hënë:  07:00 - 19:30

E martë:  07:00 - 19:30

E mërkurë:  07:00 - 19:30

E enjte:  07:00 - 19:30

E premte:  07:00 - 19:30

E shtunë:  07:00 - 19:30

E diel:  08:00 - 16:00

CAMA BAU [PEJË] Rr. Pejë - Gurrakoc 30000 Pejë

E hënë:  07:00 - 19:30

E martë:  07:00 - 19:30

E mërkurë:  07:00 - 19:30

E enjte:  07:00 - 19:30

E premte:  07:00 - 19:30

E shtunë:  07:00 - 19:30

E diel:  08:00 - 16:00

Krahaso 0