Tub shtytës për shuarjen e zjarrit Synthetic SPECIAL 500

Tub / gyp shtytës për shuarjen e zjarrit, Synthetic SPECIAL 500

Përshkrimi

SPECIAL500
Produkt i ri
 
Përshkrimi
Tub standard për shuarjen e zjarrit, Synthetic SPECIAL 500

Tub fleksibil i një cilësie shumë të lartë i përshtatshëm për të gjitha operacionet për shuarjen e zjarrit. Veshja e jashtme e endur në formë rrethore nga 100% fije sintetike me qëndrueshmëri të lartë, në pjesën e brendshme i veshur me një gomë të cilësisë së lartë EPDM. Në pjesën e brendshme i veshur me një gomë e prodhuar në një proces prej dy shtresave të EPDM, jashtëzakonisht i qëndrueshëm ndaj vjetërsisë.

Përparësitë
 • Shumë i lehtë dhe fleksibël
 • Qëndrueshmëri të mirë ndaj abrazionit
 • I qëndrueshëm ndaj të konsumuarit dhe kalbjes
 • Qëndrueshmëri të lartë ndaj vjetërsisë
 • I qëndrueshëm në temperatura të ulëta deri -40°C
 • I qëndrueshëm në temperatura të larta deri +100°C
Miratimet
 • DIN 14811 Class 1
 • MED 96/98/EC SBG
 • ÖNORM F 2106
 • Russian Maritime Register
Shërbimet
 • Mbishkrim individual sipas kërkesës
 • Lidhja me lidhëse ndërkombëtare sipas kërkesës
 • Diametra të tjerë sipas kërkesës
 • Në dispozicion në gjatësi deri 1000 m varësisht nga diametri
Diameteri Inch
[mm]
Pesha
[g/m]
Presioni pëlcitës
[bar]
Presioni punues
[bar]
Presioni testues
[bar]
1" (25)*130601624
1 ¼" (32)*165601624
1 ½" (38)*195601624
1 ¾" (45)*245601624
2" (52)*270601624
2 ½" (65)340601624
2 ¾" (70)370601624
3" (75)470601624

3 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0