Kuadër hidranti i pajisur me çikrik

Kuadër hidranti i pajisur me çikrik

Kuadër hidranti i pajisur me çikrik

Përshkrimi

MBK05FCBIG
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

- +

 
Përshkrimi

Kuadër hidranti i pajisur me çikrik

Kuadër hidranti i kompletuar me çikrik, me gyp me diameter 52mm, 8 deri 15bar.

Gypi është i lidhur me tel që nuk ndryshket dhe në të dy anët i pajisur me mbështjellës mbrojtës. Gjithashtu i kompletuar me lidhëse alumini Storz, valvulë këndore dhe ujëhedhës. Dimensionet (lartësi x gjatësi x thellsi) 700 x 630 x 180 mm.

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj