Kuadër hidranti, komplet

Kuadër hidranti i kopmletuar me tub dhe ujëhedhës.

Përshkrimi

0132075
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Kuadër hidranti i kopmletuar me tub dhe ujëhedhës.

Karekteristikat teknike 
Ngjyra RAL 3000
Dimensionet (lartësi x gjerësi x thellësi) 760 x 760 x 240 mm
Materiali Çelik
I pajisur me çikrik Po
I pajisur me tub 3/4''
Ujëhedhësi Po
Trashësia e llamarinës 1,00 mm

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0