Kuader hidranti i kompletuar me gyp 1" (30m) dhe ujëhedhës

Kuader hidranti i kompletuar me gyp 1" (30m) dhe ujëhedhës

Kuader hidranti i kompletuar me gyp 1" (30m) dhe ujëhedhës

Përshkrimi

0132080
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

- +

 
Përshkrimi

Kuader hidranti i kompletuar me gyp 1" (30m) dhe ujëhedhës

I çertifikuar ne perputhje me: CE ΒSI / EN671, BSI / EN694 standardet, me dimensione (lartësi x gjatësi x thellsi) 840 x 840 x 300 mm.

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj