Kuadër hidranti i kompletuar me çikrik

Kuadër hidranti i kompletuar me mbështjellës

Përshkrimi

KX05002W400A
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Kuadër hidranti i kompletuar me rrotkë (KX05-002W4-00A)

Kuader hidranti i kompletuar me rrotkë (KX05-002W4-00A), me gyp me diameter 1 3/4", 8 deri 15bar. Gypi është i lidhur me tel që nuk ndryshkët dhe në të dy anët i pajisur me mbështjellës mbrojtës. Gjithashtu i kompletuar me lidhëse alumini Storz, valvulë këndore dhe ujëhedhës.

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0