Kuader hidranti me varëse (MBK05 - FC - SMALL)

Kuader hidranti me varëse (MBK05 - FC - SMALL)

Përshkrimi

Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Kuader hidranti me varëse (MBK05 - FC - SMALL)

Kuadri i hidrantit me varëse (ΚΧ06 - 002W9 - 00), i pajisur me gyp ujë me diametër 25mm (1/2") dhe gjatësi 15m. Kuadri i hidrantit përmban po ashtu ujëhedhës nga plastika, me rregullator me dimensione 25mm (MBK07 - UT - NZ12), me lidhëse dhe dy unaza shtrënguese. Dimensionet ( lartësi x gjatësi x thellsi) 500 x 470 x 140 mm.

9 produkte tjera në po këtë kategori

Krahaso 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out