Kuti plastike e dyfishtë

Kuti plastike e dyfishtë

Kuti plastike e dyfishtë për dy lloje aparate zjarrfikëse 6kg/l dhe 2 kg CO2 (i përshtatshëm për autobusë,kamionë etj).

Përshkrimi

0132079
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Kuti plastike e dyfishtë

Kuti plastike e dyfishtë për dy lloje aparate zjarrfikëse 6kg/l dhe 2 kg CO2 (i përshtatshëm për autobusë,kamionë etj). Me dimensione: 71,5 x 54 x 27 cm.

4 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj