Lidhëse shtytëse

Lidhëse shtytëse

Përshkrimi

1052102
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Lidhëse shtytëse Lidhëse shtytëse

Madhësia Distanca
b [mm]
Dia. jashtëm i fytit Ø D [mm] Gjatësia e
fytit L [mm]
Dia. brendshëm i fytit d [mm] Standardi Nr. artikullit
38=H 51 25 90 18 PN40 1052102
38=H 51 38 90 30 PN40 1050771
52=C 66 25 41 18 - 1010219
52=C 66 25 41 18 - 1011214
52=C 66 52 55 45 DIN 14302 1010205
52=C 66 52 55 45 DIN 86202 1011205
75=B 89 75 60 65 DIN 14303 1010215
75=B 89 75 80 65 DIN 86203 1051929

Materialet:
- trupi: aliazh alumini – përzirje kualitative (farkëtuar)
- fyti: aliazh alumini – material i derdhur
- unaza mbrojtëse – nga çeliku i galvanizuar për susta
- puthitësi – nga goma rezistente në derivate të naftës
- trupi: aliazh bakri – përzirje kualitative
- qafa: aliazh bakri – material i derdhur

Madhësitë, dizajni dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

 

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0