Lidhëse thithëse

Lidhëse thithëse

Përshkrimi

1010201
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Lidhëse thithëseLidhëse thithëse

Madhësia Distanca
b [mm]
Dia. jashtëm i fytit Ø D [mm] Gjatësia e
fytit L [mm]
Dia. brendshëm i fytit d [mm] Standardi Nr. artikullit
25=D 31 25 53 18 DIN 14301 1010201
25=D 31 25 53 18 DIN 14301 1052044
38=H 51 25 60 18 - 1058874
38=H 51 38 90 30 - 1058873
52=C 66 25 90 18 - 1051966
52=C 66 32 90 25 - 1051915
52=C 66 38 90 31 - 1052052
52=C 66 52 90 45 DIN 14321 1010302
52=C 66 52 90 45 PN40 1011302
75=B 89 75 125 65 DIN 143222 1010304
75=B 89 75 125 65 - 1011304
110=A 133 90 170 80 - 1052099
110=A 133 100 170 90 - 1020303
110=A 133 110 115 100 - 1010218
110=A 133 110 170 100 DIN 14323 1010306
110=A 133 110 170 100 - 1011307
125 148 125 197 113 - 1010326
150 160 150 180 130 - 1050774

Materialet:
- trupi: aliazh alumini – përzirje kualitative (farkëtuar)
- fyti: aliazh alumini – material i derdhur
- unaza mbrojtëse – nga çeliku i galvanizuar për susta
- puthitësi – nga goma rezistente në derivate të naftës
- trupi: aliazh bakri – përzirje kualitative
- fyti: aliazh bakri – material i derdhur

Madhësia, dizajni dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

 

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0