Lidhëse reduktuese

Lidhëse reduktuese

Përshkrimi

1051992
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Lidhëse reduktuese

Lidhëse redukuese

Madhësia Distanca
b [mm]
Distanca
b1 [mm]
Gjatësia
[mm]
Standardi Nr. artikullit
Ø38/Ø25=H/D 52 31 54 - 1051992
Ø52/Ø25=C/D 66 31 33 DIN 14341 1010502
Ø52/Ø25=C/D 66 31 33 - 1011502
Ø52/Ø38=C/H 66 53 35 - 1051916
Ø52/Ø38=C/H 66 53 35 -
1011503
Ø75/Ø52=B/C 89 66 39 DIN 14342 1010506
Ø75/Ø52=B/C 89 66 39 -
1011505
Ø110/Ø75=A/B 133 89 48 DIN 14343 1010507
Ø110/Ø75=A/B 133 89 48 - 1011507

 

Materialet:
- trupi: aliazh alumini – përzirje kualitative (farkëtuar)
- fyti: aliazh alumini – material i derdhur
- unaza mbrojtëse – nga çeliku i zinkuar për susta
- puthitësit – gomë rezistente në derivate të naftës
- shtëpiza: aliazh bakri – përzirje kualitative
- fyti: aliazh bakri – material i derdhur

Madhësia, dizajni dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0