Lidhëse stabile

Lidhëse stabile

Përshkrimi

1010102
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Lidhëse stabileLidhëse shtytëse

Madhësia Distanca
b [mm]
Filetat
W
Gjatësia
L [mm]
Dia. brendshem i qafës d [mm] Standardi Nr. artikullit
25=D 31 R 1" 30 18,0 DIN 14306 1010102
25=D 31 R 1" 30 18,0 - 1011102
38=H 53 R 1½" 32 30,0 - 1052020
38=H 53 R 1½" 32 30,0 PN 40 1052063
52=C 66 R 2" 40 44,5 DIN 14307
1010108
52=C 66 R 2" 40 44,5 DIN 86204
1011107
75=B 89 R 2½" 42 64,5 DIN 14308
1010115
75=B 89 R 2½" 42 64,5 DIN 86204
1011111
75=B 89 R 3" 39 64,5 1010112
110=A 133 R 4½" 48 100,0 DIN 14309 1010118
110=A 133 R 4½" 48 100,0 - 1011113
110=A 133 R 4" 170 80 - 1010132

 

Materialet:
- shtëpiza: aliazh alumini– përzirje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate
- shtëpiza: aliazh bakri – përzirje kualitative
- qafa: aliazh bakri – përzierje kualitative

Madhësitë, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0