Lidhëse stabile me fileta të jashtme

Lidhëse stabile me fileta të jashtme

Përshkrimi

1010110
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Lidhëse stabile me fileta të jashtme

Madhësia Distanca
b [mm]
Filetat
W
Filetat e brendshme V
Gjatësia
L [mm]
Standardi Nr. artikullit
52=C 66 R 2" Rd 50 x1/6" 32 DIN 14317 1010110
75=B 89 R 2½" Rd 65 x 1/6" 38 DIN 14318 1010117
110=A 133 R 4" Rd 105 x ¼" 47 DIN 14319 1010127

 

Materialet:
- shtëpiza: aliazh alumini– përzirje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate

Madhësitë tjera, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0