Lidhëse stabile me fileta të jashtme dhe nënshtresë I ri

Lidhëse stabile me fileta të jashtme dhe nënshtresë

Lidhëse stabile me fileta të jashtme dhe nënshtresë

Përshkrimi

1052030
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Lidhëse stabile me fileta të jashtme dhe nënshtresë 

MadhësiaDistanca
b [mm]
Filetat
W
Dia. i filetave e brendshme Ød
Gjatësia
L [mm]
Nr. artikullit
25=D31R 1"18.0
301052030
52=C66R 2"44,5321010146
75=B89R 2½"64,5381010145

 

Materialet:

- shtëpiza: aliazh alumini– përzirje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate

Madhësitë tjera, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0